Bejelentés


Lélekgyógyítás A gyógyulás a lélekben kezdődik


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Az alábbi gyakorlatot Kecskés László okl. bioenergetikus, radiesztéta tette közzé:


Gyógyító Légzés gyakorlat, mely a sejtekre hat

NAPONTA LEGALÁBB 60-SZOR GYAKOROLNI!

A feladatot úgy kell elvégezni, mintha víz alá bújnánk.
Vegyünk egy nagy lélegzetet és tartsuk bent 20 mp-ig (vagy addig, amíg erőlködés nélkül tudjuk),  majd engedjük ki a levegőt és vele együtt a feszültségeinket is. Nem baj, ha eleinte nem megy
a 20 mp. Folyamatosan kell a hörgőket és a légző izmokat megnyújtani, tornáztatni. Ne erőlködjünk, csak lazán végezzük.

20 másodperces légzésszünet a tüdőbetegségekkel kapcsolatos gyógyulási reakciókat indítja be. Pl. krónikus tüdőgyulladás, krónikus hörgőgyulladás, tüdő-zsugorodás. Ezek a betegségek gyógyíthatók a legkönnyebben.                                             

Mindig ezzel a 20 másodperccel kezdünk, és figyeljünk oda, hogy erőlködés nélkül lélegezzünk. Ha jól végzezzük a gyakorlatot, kb 2-4 héten belül egy influenza-szerű tünet jelentkezik: fájnak az izmok, a nyálkahártya beduzzad. 1-3nap és elmúlik. Nem kell megijedni, folytatni kell tovább. Ekkor emelhetjük az időt.

30 másodperces légzésszünet az emésztőrendszer, orr-fül-gége betegségek, gyomorfekély, krónikus bélgyulladás, aranyér, orr-arcüreggyulladás, mandulagyulladás betegségeket szünteti meg.

A betegségek zöme:
40 másodperces légzésszünetnél kezdenek elmúlni a vese, máj, izületi, húgyúti panaszok, hormonális és immunzavarok, allergiák és daganatok.

50 másodperces légzésszünetnél az anyagcsere már oly mértékben felgyorsul, hogy a szövetek elkezdik a regenerálódást. A bőr puhább és simább lesz. Eltűnnek a ráncok. Fiziológiai megfiatalodás megy végbe a szervezetben. Regenerálódik az immunrendszer, megsemmisül minden parazita, több baktérium, gomba és vírus.

60 másodperces légzésszünetnél a következő idegrendszeri károsodások múlnak el:epilepszia, szklerózis multiplex, agy- és koponyatraumák.

A siker nem marad el!!!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!