Bejelentés


Lélekgyógyítás A gyógyulás a lélekben kezdődik


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A TRADICIONÁLIS USUI REIKIDr. Mikao  Usui - egy japán teológia professzor - a XX.század elején életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki  Usui  Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle természetes módszerként ismerjük.

3 nagy tanítása:

Először a lélekkel foglalkozz, azután a testtel!

Ha gyógyulást, változást akarsz, tudj magad is megváltozni!

Tudj áldozatot hozni, azaz, légy hálás mindenért!

A Reiki nem természetgyógyászati módszer, sokkal inkább transzcendentális iskola, ezoterikus beavatás, ősi módszer, amely csak századunkban lett elérhető az átlagember számára. Olyan tudás, amelyért valaha vagyont, karriert, családot hátrahagyva kolostorba vonultak emberek. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlődésének elősegítése.

A Reiki energiája nem azonos a természetgyógyászok által használt bioenergiával. A bennünket körülvevő energia-óceánban a bioenergia, a fizikai test éltető ereje a legalacsonyabb, míg a Reiki az Univerzum legmagasabb rendű (isteni) megnyilvánulásai közül való, amelynek közvetítésére különleges behangolások után lesz képes a jelölt.

A Reiki beavatott nem gyógyít, nem a személyes akarata, tudása és cselekvése idézi elő a hatást. Ő csak elindítja, és hagyja, hogy a felsőbb törvényeknek megfelelően az történjen, amire szükség van.

A Reiki az emberre a test-lélek-szellem  teljességében hat. Következésképp nem a test betegségeinek gyógyítására való, mondhatni, az "csak mellékhatása". Helyreállítja a test egészségét, mivel az az alapfeltétele a fejlődésnek.

Az előzőekből következően kiderül, hogy a Reikivel senkinek nem lehet ártani. Segíteni viszont lehet vele minden fizikai, érzelmi és mentális problémán saját magunknak és másoknak, minden élőlénynek, állatnak, sőt növénynek is.

A Reiki nem vallás. Világnézetre való tekintet nélkül működik, feltétele azonban, hogy az egyén hajlandó legyen addigi életén pozitív irányban változtatni és a változásért képes legyen áldozatot is hozni.

Ebben tudom a segítségemet nyújtani mindazoknak, akik hozzám fordulnak.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!